Utisci pacijenata

 Milena Lakušić:

S obzirom na moje iskustvo u vađenju zuba, moram izraziti zadovoljstvo kod dr Nikole Glušice, kod kojeg sam vađenje dva korena izdržala mnogo lakše nego kod mnogo iskusnijih lekara. Doktor Nikola ima “laku ruku”, veoma je pažjiv i zna da razgovara sa pacijentom i kada pacijent ćuti. Dva korena su mi izvađena za 40 min, a pre su mi drugi stomatolozi vadili jedan koren za 50 min. 

 

 

 Aleksandra Grčić:

Predivno iskustvo, dr Nikolina je zaista pažljiva. Brza i efikasna usluga, sve preporuke! 🙂

 

 

    Jelena Sindžirević:

U ordinaciji ne postoji problem za koji ne postoji rešenje, usluga je brza i efikasna, dr Nikolina je ljubazna i vrlo pažljiva, uvek sasluša sve i da svoje predloge. Sve pohvale za stručan tim i prijatan ambijent.

 

 

 

   Jelena Knežević:

Svaki put posao urađen besprekorno. Profesionalnost na nivou.

 

 

 

  Nada Milenković Đurić:

Divni ljudi u predivnom ambijentu, savršeno je sve!

 

 

 

 Jelena Jeremić:

Savršeno stručan tim i najbolja doktorka Nikolina!

 

 

 

 Ana Bogićević:

Dragi,

U vašu ordinaciju sam došla sa velikim strahom, zbog prošlog iskustva sa zubarom. Još u čekaonici sam razmišljala da pobegnem. Lepa reč i prijatan osmeh dr Nikoline me je ohrabrio da uradim dobru stvar za sebe i ovom prilikom joj dajem veliku zahvalnost na utrošenom vremenu i strpljenju kako bi povratila osmeh na lice.

Još jedno veliko HVALA dr Nikolini, kao i ostalim članovima ordinacije dr Nikoli i dr Dušku.

Želim vam još dosta uspeha u radu i zadovoljnih pacijenata.

 

 

  Jelena Stanojević: 

U ordinaciji Glušica osećam se kao da sam sa svojim najbližima. Vlada porodična, topla atmosfera, tako da sam, iako u zubarskoj stolici, maksimalno opuštena. Imam toliko poverenja u njih da bih najradije  kod njih lečila sve, a ne samo zube. To poverenje koje osećam mi je najvažnije. I još nešto! Strašno mi se sviđa što nijedan od troje lekara u ovoj ordinaciji neće da vadi zub ako baš ne mora. Oni čuvaju zub kao  zenicu oka! Nikad neću ići kod drugih zubara dok je njihove ordinacije.

 

 

       Jelena Milentijević:

Ako bi mi neko tražio da samo jednom rečju okarakterišem svog zubara dr Duška Glušicu, kao iz topa bih rekla POSVEĆENOST. Nikada nije pogrešio u dijagnozi, a kod mene često nije bilo lako postaviti je. Ima ogromno znanje, to tvrdim iz ličnog iskustva. Kad pet-šest zubara nije znalo šta će sa mojom šesticom, gore, levo, dr Duško je znao. Pored toga, sve troje, dr Duško, dr Nikolina i dr Nikola, imaju prijateljski i nekako nežan stav prema pacijentu. Kod njih na stolici strah nestaje. Moja ćerka Katarina, zahvaljujući njima, ide kod zubara kao u igraonicu. Prvih puta je dramila, ali oni su je skroz pripitomili.