Dentalni turizam

Zašto DENTALNI TURIZAM?

Dentalni turizam, poznat kao dentalni odmor, jeste grana medicinskog turizma.

Zasniva se na ideji da pojedinac može doputovati u određenu zemlju gde su medicinske usluge, u ovom slučaju stomatološke, znatno povoljnije u odnosu na državu iz koje pojedinac dolazi i da za kratko vreme boravka ujedno dobije i godišnji odmor i kvalitetnu medicinsku uslugu.

Ljudi širom sveta se odlučuju na ovakvu vrstu odmora zato što stvara mogućnost opuštenosti tokom trajanja radova, pruža im priliku da se sklone od svakodnevnog stresa (samim tim je i oporavak od intervencije kraći i ugodniji), a takođe ni materijalni faktor tu nije zanemarljiv (poređenja radi, u Srbiji su cene stomatoloških intervencija i do 80% niže u odnosu na zemlje zapadne Evrope i Amerike).
Naša ordinacija  Vam nudi vrhunski kvalitet usluge sa najkvalitetnijim i najsavremenijim materijalima i opremom koji prate moderne svetske standarde. Sarađujemo sa najboljim zubotehničkim laboratorijama i pratimo svetske trendova u savremenoj stomatologiji i samom pristupu pacijentu.

Najveća motivacija našeg stručnog tima su  zadovoljni pacijenti širom sveta.

Naša ordinacija Vam može obezbediti ukoliko je to potrebno:
-Apartmanski smeštaj u centru grada
-Prevoz od/do aerodroma
-Lokalni broj, da bi mogli da budemo u kontaktu
-Stručan tim dostupan 24h

Ono što je najbitnije je da pacijentu bude pružena brza, efikasna i kvalitetna usluga. Zašto se odlučiti za usluge stomatologa u Srbiji? Zato što imamo najbolje stručnjake a cene su niže i do 80% u odnosu na druge zemlje sveta.

Potrudićemo se da Vam boravak u našem gradu ostane u naljepšem sećanju, stomatološke intervencije potpuno bezbolne a Vaš novi osmeh je naša najbolja reklama!

Kontaktirajte nas i zakažite pregled i savetovanje. Naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.