Zubni implanti

Dentalni implanti su efikasna alternativa korenu zuba. Može da se ugradi u gornju ili donju vilicu. Zubni implanti se izgrađuju od titanijuma I cirkon-titanijuma – to je biokompatibilan materijal, čime se sprečava odbacivanje od strane organizma i omogućava čvrsto srastanje sa koštanim tkivom. Ovaj proces se zove osteointegracija I potrebno je nekoliko meseci da se završi (uglavnom 3-6 meseci).


PREDNOSTI IMPLANTA

Zubni implanti nam vraćaju samopouzdanje, omogućavaju da se slobodno smejemo, govorimo, jedemo sve vrste hrane kao sa prirodnim zubima. Zubni implant predstavlja idealno rešenje za nedostatak jednog ili više zuba u vilici.

NEDOSTAJE VAM JEDAN ZUB

Implant predstavlja efikasnu zamenu pojedinačnog zuba, a krunica daje izgled prirodnog zuba. Na taj način se izbegava brušenje susednih zdravih zuba.

NEDOSTAJE VAM NEKOLIKO ZUBA

Ukoliko Vam nedostaje više zuba, može se postaviti I više implanta I napraviti odgovarajuće fiksne nadoknade, tj.mostovi, uz pomoć imlanta. U stomatološkoj ordinaciji ,,Glušica” ćete uvek dobiti detaljne informacije I dobiti najbolje rešenje za Vas, jer se situacija u ustima razlikuje od pacijenta do pacijenta.

U našoj ordinaciji se koriste napoznatiji švajcarski “Straumann” implanti. Garancija na implant je 100 godina. Više o samim impantima, kao i o materijalima od kojih se prave i kvalitetu možete pročitati na adresi: http://www.straumann.us/

Kontaktirajte nas i zakažite pregled i savetovanje. Naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.